Om mig

Vem är jag som skriver?
Jag heter Jennifer, är 23 år gammal och bor i Sundbyberg/Stockholm med min sambo. Jag är född och delvis uppvuxen i Dalarna dit jag med jämna mellanrum åker och struttar runt i gummistövlar och tovigt hår.

Vad gör jag på dagarna?
Vid årsskiftet lämnade jag min fasta heltidsanställning för att göra plats åt mitt drömyrke. Vägen dit är lång, så just nu studerar jag en teknisk bastermin!

DSC_1462New York, USA

Vad gillar jag att göra?
Jag gillar träning i många former. Förutom styrketräning så gillar jag skidåkning, klättring och simning, och jag kämpar på för att bli en duktig löpare (tips mottages gärna).
Jag gillar massor av andra saker också. Fotografering har varit ett stort intresse sedan flera år tillbaka och finns det egentligen någon som inte gillar att resa?

Vad har jag för planer för 2015?
Min plan är att det ska vara fritt från dålig energi i allmänhet och energitjuvar i synnerhet, vara mer öppet för spontanitet men även bli tydligare i min planering av de bitar som behöver planeras. Jag vill genomföra några motionslopp (bl.a Lidingöloppet, vansbrosimmningen och tjejmilen), lägga tid på klättring, vandra i Norge, kitesurfa…Ja, ni hör ju. Jag vill mycket!

DSC_8521Hundfjället, Sälen

Vad vill jag med min blogg?
Jag har alltid gillat att skriva, och jag gillar att få skriva, välja ut och lägga till målande bilder och skapa ett innehåll på ett snyggt och genomtänkt sätt. Så det jag vill är egentligen att få utlopp för det och se vad som händer!

Hur kan en kontakta mig?
Enklast är att maila mig på soderberg.jennifer@gmail.com.

DSC_5766Wadi Rum, Jordanien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s